banner-ad-placeholder

Tökmagolajjal pácolt fetasajt paradicsomsalátával

386

Tökmagolajjal pácolt fetasajt paradicsomsalátával

Újabb tippünk a nagy hőség idejére. Ráadásul ez kettő az egyben lesz.
Adag 2 személy

Hozzávalók

  • 50 g feta sajt
  • 5-6 db különböző fajta paradicsom
  • 2 evőkanál Pepo Papa tökmagolaj
  • Pepo Papa tökmag
  • Pár bazsalikom levél

Hogyan készül?

  • A feta sajtot vágjuk kockákra, tegyük tálba és öntsük le tökmagolajjal. Tegyük 10 percre félre, amíg elkészítjük a paradicsom salátát.
  • A paradicsomokat vágjuk fel ízlésesen és rendezzük el a tányéron.
  • Tegyük rá a tökmagolajos fetát és szórjuk meg tört magokkal.
  • A tálban maradt tökmagolajat is használjuk fel.Zöld fűszerrel tálaljuk.

Jegyzet

Aki nagyon szereti a bazsalikomot, az tehet rá többet is, mert nagyon jól erősíti ezt a hármas fogatot.
 
Ha nem ebédre szánnánk, akkor egy esti grillezés kiegészítője is lehet.
Szerző: Stiller Tamás
Fogás: Saláta
Keresőszó: feta, paradicsom, saláta, tökmagolaj
tokmagolajos saláta feta sajttal

Elkészítetted?

Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon

A “Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakon, emellett kötelező a forrás megjelölése is.

Close
Chef a családban© Copyright 2009. Minden jog fenntartva .
Close