banner-ad-placeholder

Tortilla tekercs grillezett csirkemellel, tökmagolajos krémmel és habbal

373

Tortilla tekercs grillezett csirkemellel, tökmagolajos krémmel és habbal

Az idei tavasz igazán érdekesen alakul eddig, de reméljük a hétvégén már több órán át is élvezhetjük a Nap melengető sugarait. Ha esélyét látjuk egy finom grill ebédnek, akkor ehhez most van egy gyors recept ötletünk.
Adag 2 személy

Hozzávalók

  • 400 g csirkemell
  • 2 db tortilla lap
  • 75 g vegán krém vagy tejföl
  • 25 g Pepo Papa tökmagolaj
  • 5 g méz
  • 30 g vörösbab
  • friss saláta, zöldfűszerek
  • olaj és fűszerek

Hogyan készül?

  • A csirkét pácoljuk be 20 percre kedvenc grill fűszerünkkel.
  • A felforrósított grillben süssük át alaposan.
  • A tökmagolajat, a krémet és a mézet keverjük össze.
  • A tortilla lapra tegyünk friss salátát és a szeletelt csirkemellet, majd a krémet és a babot. Végül petrezselyemmel és mentával dobjuk fel. Hajtsuk össze és vágjuk ketté.

Jegyzet

Extraként rizst is tehetünk bele vagy sült burgonyát.
Szerző: Stiller Tamás
Fogás: Főétel
Keresőszó: grillezett csirkemell, tökmagolaj, tortilla
grillezett csirkemell totillában, tökmagolajos krémmel és habbal

Elkészítetted?

Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon.

A “Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azokat csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakkal, emellett kötelező a forrás megjelölése is.

Close
Chef a családban© Copyright 2009. Minden jog fenntartva .
Close