banner-ad-placeholder

Húsvéti tojássaláta

316

Húsvéti tojássaláta

Pillanatok alatt össze lehet állítani és valószínűleg mindenki imádni fogja a családban. Nekünk nagyon bejött és már a következő adagot is bekevertük. Próbáljátok ki Ti is!
Adag 1 személy

Hozzávalók

  • 2 db M-s keményre főtt tojás
  • 1 adag tartármártás (2 evőkanál tejföl, 2 evőkanál majonéz, 2 kávéskanál mustár, 1 kávéskanál porcukor, pár csepp citromlé, só, bors)
  • 2 db hónapos retek
  • 15 g füstölt hús
  • 1 evőkanál savanyított gyöngyhagyma
  • 1 db zöldhagyma szára
  • 1 evőkanál aprított Pepo Papa tökmag
  • 1 evőkanál Pepo Papa tökmagolaj

Hogyan készül?

  • A tojást vágjuk szeletekre, a retket és a füstölt húst csíkokra. Keverjük össze a mártással.
  • Tegyük egy tálkába és a tetejét szórjuk meg tökmaggal és csepegtessük meg tökmagolajjal. Végül apróra vágott zöldhagyma szárral és vajon pirított kaláccsal együtt tálaljuk.
Szerző: Stiller Tamás
Fogás: Saláta
Keresőszó: húsvét, tojássaláta

Elkészítetted?

Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon.

A “Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakon, emellett kötelező a forrás megjelölése is.

Close
Chef a családban© Copyright 2009. Minden jog fenntartva .
Close