banner-ad-placeholder

Csőben sült palacsinta

338

Csőben sült palacsinta

Szörnyűséges tragédia történt a mai fotózás közben. A csőben sült palacsintára halmozott csokis vaníliás fagyi megolvadt és teljesen összekeveredett a ráöntött tökmagolajjal. Még szerencse, hogy a fahéjas tejszínhabot a tányér túlsó oldalán tudtuk tartani két cikk friss eperrel.
Adag 6 darab

Hozzávalók

  • 2 db L-es méretű tojás
  • 4 evőkanál cukor
  • 1 evőkanál méz
  • 1 tasak vaníliás cukor
  • 6 g sütőpor

Hogyan készül?

  • A hozzávalókat alaposan elkeverjük míg a tojás ki nem fehéredik.
  • 2×3 evőkanál lisztet adunk hozzá és 1 dl tejet.
  • Kiolajozott muffin formába öntünk kb. 4 cl (32g) tésztát.
  • 200°C-on aranybarnára sütjük.
Szerző: Stiller Tamás
Fogás: Desszert
Keresőszó: fagylalt, palacsinta, tökmagolaj

Elkészítetted?

Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon.

A “Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakon, emellett kötelező a forrás megjelölése is.

Close
Chef a családban© Copyright 2009. Minden jog fenntartva .
Close